Recensies

Rob van Toledo

Ik heb mijn oude Gibson uit 77 opnieuw laten fretten en diverse onderdelen laten vervangen/herstellen.

Het contact met Sherah verliep uitermate prettig. Ook tijdens het proces werd ik goed op de hoogte gehouden.

Ook de kleine aanpassing in de slagplaat was erg gaaf. Mijn naam en een klein ooievaartje zijn erin gegraveerd.

 

En zij speelt weer fantastisch!!

Ramsey Jansen

Al diverse keren uitstekend gitaaronderhoud laten doen door Sherah.

 

Perfect afstellen van pas gekochte gitaren die een beetje meer dan alleen liefde nodig hadden, maar de hals afgesteld, geïntoneerd, een nieuwe 'nut' (van echt bot), verse snaren erop - alles dat een gitaar een genot om te spelen maakt.

 

 

Uitstekende snelle service, advies en tips van de vakman. Een absolute aanrader.


Boy - Delft

De kop van mijn geliefde Cort gitaar was flink beschadigd geraakt. Sherah heeft deze beschadiging vakkundig gerepareerd en nu kan ik weer heerlijk op mijn gitaar spelen. Bedankt!


Bart Dietvorst - Delft

Ik had een oude Gibson SG uit 1971 gekocht waarvan de frets helemaal versleten waren. Sherah heeft die vakkundig en goed vervangen en de gitaar speelt nu heel erg fijn en klinkt te gek! 

 

Hier een geluidsfragment: https://www.youtube.com/watch?v=otONaEddVbQ


Dinant Jansen - Delft

Ik heb een Fender Stratocaster (relic) en die speelde totaal niet lekker meer. Het hout was in goede staat dus ik besloot om hem op te knappen. 2weken geleden ben ik op zoek gegaan naar iemand die kon herfretten in de buurt van delft. Ik had er al custom elementen in zitten dus ik wist dat er potentie in zat. Ik heb sherah via marktplaats gevonden en heb hem gebeld. Na een afspraak te hebben gemaakt ben ik langs gereden voor advies en besloten om de volgende dingen te laten uitvoeren: - Herfretten -shielden/aarden(tegen ruis in de gitaar) -topkam vervangen ivm nieuwe frets Ik ben me gitaar 2 weekjes kwijt geweest en ik moet zeggen dat de lach op mijn gezicht nog steeds niet weg is! Ik ben echt heel tevreden met het resultaat. De zoem die er voorheen in zat is helemaal verdweden of ik me volume nu hoog of laag zet het maakt niet uit, hoor helemaal niks. Perfect! Ook is het herfretten heel profesioneel gedaan. Hij heeft hem gepolijst en herfrett en het resultaat is perfect. Hij voelt heel goed aan en speelt weer fantastisch. Het afstellen heeft hij ook super gedaan en heeft oog voor detail. Me zadels heeft hij zo afgesteld dat de snaren meer druk uitoefenen op de zadels en dat vergroot me sustain.

 

Zeker aan te raden en de prijs was meer dan redelijk en het zeker waard!


Mia van der Wulp - Delft

Ik heb gisteren de oude gitaar van mijn vader opgehaald bij Guitar Shop Delft. Sherah Draaijer, heeft deze gitaar heel erg mooi gerepareerd en gerestaureerd, oa voorzien van nieuwe snaren en een nieuw stemmechaniek , ook het houtwerk is erg mooi geworden. Dit alles zonder dat het oorspronkelijke karakter van de gitaar verloren is gegaan. dat vind ik erg mooi. Jammer dat mijn vader het zelf niet meer meegemaakt heeft , hij zou het vast gewaardeerd hebben.

 

Sherah , nogmaals bedankt, ik ben een heel tevreden klant!


John van Gellecum - LeidschendaM

Ik ken Sherah al een flinke tijd. Toen hij voor zichzelf begon en mijn Strat weer goed speelbaar moest worden, was het onvermijdelijk dat ik hem belde. 

Er zat een deukje achter op de hals, de 6e snaar was niet lekker zuiver. Een nieuwe topkam kon ook geen kwaad. 

 

Als nieuw en beter spelend en klinkend dan voorheen kreeg ik hem terug. Als mijn leerlingen iets aan hun gitaar moeten laten doen, aarzel ik geen moment om ze naar Delft te verwijzen. De afstand meer dan waard.

 

Dank voor je vakmanschap.Leen Bokhorst - Zoetermeer

 

Sherah heeft mijn Martin D42 en Juan Cashimira 1a concertgitaar aanzienlijk verbeterd. Deze gitaren spelen voelbaar lichter en de zuiverheid en sustain zijn nog beter dan ooit daarvoor.

Hier is duidelijk een vakman aan het werk geweest.

Sherah, klasse!


Berend Brinkel - Leidschendam

Mijn gitaarleraar heeft mij getipt om eens met mijn gitaar bij Sherah langs te gaan. Hij vertelde dat Sherah veel talent heeft en de enige is, die het gelukt is zijn elektrische gitaar helemaal correct af te stellen.

 

Zodoende heb ik Sherah het verzoek gedaan een nieuwe brug te installeren en een topkam van been te plaatsen. Voor het plaatsen van de brug moesten er nieuwe gaten geboord worden. Dit is erg netjes gedaan en ook de door Sherah gemaakte topkam is geslaagd. Daarna is de elektrische gitaar door hem afgesteld.

 

Het resultaat is een gitaar met een verbeterde sustain, een fijne lage actie en afgenomen ontstemming. De klank is nu echt fantastisch en ook akoestisch is de strat luid. De intonatie is natuurlijk zoals die hoort te zijn.

 

Ik kan Sherah zeker aanraden voor het repareren of verbeteren van uw gitaar. Hij is zeker bereid mee te denken over oplossingen en daarnaast rekent hij scherpe prijzen.

 

De tevreden klant - Berend


Patrick Koopman - Leidschendam

Via mijn gitaarleraar terecht gekomen bij Guitarworks Delft. Ik had al enige tijd problemen met mijn Squire Stratocaster. Hier was bijna niet meer op te spelen, raakte steeds ontstemt en gaf een doffe klank. Nadat hij door Sherah onder handen is genomen speelt deze weer perfect. Ook heeft hij nog een aantal kleine dingen aangepast waardoor hij zelfs beter speelt dan ooit tevoren. 

Sherah ontzettend bedankt!


Henk van der Ham - Delft

Super wat Sherah presteert, over de vakkundigheid twijfel ik geen moment. Mijn gitaar is weer UP TO DATE! Nieuwe topkam + snaren daarbij alles goed afgesteld. er gaat weer een wereld voor mijn open. Hij speelt en klink weer heerlijk en mijn Richwood Les Paul is weer in top conditie.

 

Bedankt Sherah, goed werk verricht.


Ook een recensie schijven? Laat hier onder jouw bericht achter.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Guitarworks Delft

info@guitarworksdelft.nl / +31(0)6 28816402